new episode of my life


best jugak skola kat SM3KB ni , 
dak2 kat sini sume friendly . tpi lambat jugk aku dpt ramai member .
diorang sume cool je .
kami happy je jadi form2 taun ni .
sume happy belake .
sedih pon ade jugk . 
tapi kehidupan mesti diteruskan walauapapon berlaku .
ni lah hidop di SM3KB .
#kamihidupgempak

jersi olimpik muda

                                                             jersi yang tak beberape jadi

baju da smart . printing x lawa langsong .
xmacm ape yang kitorng nk .
kedai ni cite lebat , ckp lebih je .
leps ni kitorng xnk da pegi da kedai tu .
sumpah je kedai tu .
erghhh bengang .
#rasamacamnakbakarjekedaitu

you never walk alone

Nur Hafiz
                                                                   Muhd Amir Afiq

antara sahabat rapat aku kat asrama .
keluar asrama pada 25 Mei 2012 .
kehilangan besar di sekolah n asrama .
captain f2 , stand off - paccai (amir afiq)
fullback - jj (hafiz)
klo aku wat keje gile mesti ngn jj , x kesah la ape2 pon .
paccai pon sme .
time 24 haribulan aku tukar kasot ngn paccai .
aku pakai kasot everlast die .
jj aku amik baju hijau die .
mcm2 yg aku nk cite tpi x bleh , sebb terlampau public .
kesedihan ini hanya tuhan yang tau .

#always in our memory

SMK Cochrane , Aku datang balik !

30 Apr

Kanan : Aku , Adam Haikal , Daniel Fitri , Hilman (bowlat)

aku gi SMKC amik brg yg perlu aku amik dri awal taun lgy .
tpi x sempat tu yg amik semlm tu .
mule2 kuar ngn adam gi Pavi .
pastu lepak skola lme2 .
sebelom blik aku lepk kat asrama jumpe Onto n Ejoe .
Cheek x blik lgy . ish3 rugi giler .
tpi memng best la sebb dpt blik sne blik .

#pailangdahbaliktempatasal