S E P E T K U

cookies
ni kisah seorang aku dan seorang dia .
mulamula , aku minat dia .
suruh budak kelas dia bagi tahu yang aku suka dia .
then , time hari sukan tibatiba aku dapat surat .
kitorang main balasbalas surat sampai seminggu .
balik rumah aku chatchat , mesejmesej .
lepas tu dia kata dia approve aku .
melompat-lompat aku . 060812 .
Korang nak tahu tak siapa perempuan yang dapat mencuri hati aku ni .
Nama dia ialah Nuramira Qistina Noor Izham .
Lahir 31121997 . Tinggal dekat Sungai Buaya .


Doakan kami berkekalan . amin~

Berbuka Bersama Mereka

11 Ogos
Ezmal , Adam , Bobby , Onto n aku .
hang samasama . beli barang yang di tempah .
ezmal beli baju raye kat kedai 70's .
adam takbeli pape .
bobby beli baju giordano , varsiti n snapback .
onto beli seluar romp n baju kat padini .
aku beli varsiti tok member aku je .
cite lawak , bobby mcm orang bodoh sebelom jumpe kitorng .
jalan sorangsorang , lepas usha Step Up Revolution baru jumpe kitorang .
pastu berbuka kat kedai PakCik kat belakang Pavilion .

botak berpuasa

4 ogos
Aku berbuka kat SEMASHUR .
berbuka ngan kakak aku .
ada adikadik aku ngan abang aku Hakim .
Ko perasan tak rambot aku botak .
ni sume sebab aku buat rambut mohawk .
cikgu aim aku time perhimpunan .
perh , jadi model  kot !
ni dah lame dah .
aku kene botak licin kot time tu .

Jersi baru


6 Julai
aku dapat jersi batch aku .
smart sampai ramai orang tanye buat kat mane .
tapi name belakang kutak
orang sume pelik .


CIKO -> KUTAK

Cousins

8 Jun
First time hang ngan sepupu , best jugak .
mulamula aku gerak umah diorang kat rawang .
malam baru gerak danau jumpe abang aku .
kitorang borakborak , gelakgelak .
memang happening la .
lepas da pusingpusing danau .
aku ngan abang aku balik naek moto .
sampai rumah dah pukul 4 .
peh penat siot

Cuti Dan Sungai

6 Jun
aku rasa cuti ni , mandi sungai je kerja aku .
macam hari2 pon ade
antara geng sungai
Sam , Haris , Zaid , Fitri , Izzul , Izzat , Aiman , Afiq , Mus , Zarif
ramai jugak en tapi gerak sungai 4 or 5 moto je .
kitorang da biase jadi budak pendalaman .
haha , tu je la cite aku .
#saveourriver

Hang with Them

30 May

Cadang nak keluar dengan budak2 cochranean'11
tapi ramai tak pergi
Sloop balik kampong
Cheek tak tahu cerita
Kiddo tak dengar berita
Bowlat sembang lebih
Mie mendiam diri
Doe lagi lah
Abe tak gerak
Alif bangun pukul seribu
mule2 aku jumpe onto kat KL Sentral
jumpe adam kat 7E TS
Buye lambat gile , sampai kitorang boleh kenekan die kat Pavi
lawak gile doh
tunggu ejoe yang lambat , sempat beli tiket MIB3 untuk die
tak tau plak die teserempak ngan dash .
tepakse pergi beli tiket lagi , nasib sebelah kitorang belum sesiapa chop .
tu je lah cite nye .
#untilwemeetagain

new episode of my life


best jugak skola kat SM3KB ni , 
dak2 kat sini sume friendly . tpi lambat jugk aku dpt ramai member .
diorang sume cool je .
kami happy je jadi form2 taun ni .
sume happy belake .
sedih pon ade jugk . 
tapi kehidupan mesti diteruskan walauapapon berlaku .
ni lah hidop di SM3KB .
#kamihidupgempak

jersi olimpik muda

                                                             jersi yang tak beberape jadi

baju da smart . printing x lawa langsong .
xmacm ape yang kitorng nk .
kedai ni cite lebat , ckp lebih je .
leps ni kitorng xnk da pegi da kedai tu .
sumpah je kedai tu .
erghhh bengang .
#rasamacamnakbakarjekedaitu

you never walk alone

Nur Hafiz
                                                                   Muhd Amir Afiq

antara sahabat rapat aku kat asrama .
keluar asrama pada 25 Mei 2012 .
kehilangan besar di sekolah n asrama .
captain f2 , stand off - paccai (amir afiq)
fullback - jj (hafiz)
klo aku wat keje gile mesti ngn jj , x kesah la ape2 pon .
paccai pon sme .
time 24 haribulan aku tukar kasot ngn paccai .
aku pakai kasot everlast die .
jj aku amik baju hijau die .
mcm2 yg aku nk cite tpi x bleh , sebb terlampau public .
kesedihan ini hanya tuhan yang tau .

#always in our memory