jersey dorm Ali


ni la jersey dorm ali , aku da order 3 minggu bru dpt .
penat do , bnyk dugaan . memng panas gile time die kte yg die x wat lgy .
tpi syukur la yg da siap .
harap ni bleh pakai sampai akhir taun



#semangat dorm Ali

KL ngn Hasif

14 apr

Aku , Adam , Hasif n member2 die .

kitorng gi kuar kl sme2 .
firstly memng x dirancang nk kuar , lepas pujuk mak aku .
dpt loan rm100 , bile duit biasiswa da kuar bru byr .
time kuar memng best , hasif bnyk support .
mule2 mkn die nk support jugk , tpi duit die pown da mcm x cukup je .
so kitorng byr la sendiri .
aku beli bju tok akak aku . alang kepalang beli aku punye sekali la .
tpi aku blik awal sebb diorng gi  men arcade .

#first time kuar ngn Hasif

KLCC here we come

17 mar
kanan : FARIKHA , FATIHAH , HAKIM , HAFIQ (aku) , HAYAT

time ni kitorng gi Kinokuniya , KLCC .
kitorng gi habis kan baucer 1malaysia yg abg aku dpt .
mak aku beli buku , akak aku beli n adek2 aku pon beli .
aku xde pon 
kesian gile la .
tpi xpe . aku x kesah pon . aku redha .
terima je seadanye .
janji dpt jln2 suda .

#penat

KAKI FUTSAL FC

12 mar
KAKI FUTSAL FC
kanan atas : SYAMIM , SYAFIQ , AFIQ
kiri bawah : HAFIQ (aku) , MUSTAKIM , EHSAN

kami masok pertandingn futsal , kmi msok under15 .
kami dapt no ke-2
gol peribadi aku 3 je .
aku men top kot , peh bangge la sial
kami men 2 gme je , da dpt 4 gol
2 team tu kitorng bantai 2-0
tpi mse masok half-final , kmi klh 4-0
peh ! terok sial , mcm kitorng kene blik pe yg kitorng wat .
tpi best la dpt men ngn kwn2 , gempak je .

#fualamak

march holiday

10 mar

time cuti 2 minggu bulan mac , aku lepak ngn dak FREEDOM n daniel .
men guitar la , lepak umah daniel .
umah tu da mcm umah bujang je .
yela mne x nye siap men ps2 , men guitar mlm2 , usha bola
memng best gile la lepak2 ni .

#bla dulu

location : SAS

hye , lme x update , ni cite2 yg aku ptot update dri dulu lgy .

5 feb

time ni abg sedare aku kawin , die gune dewan SAS putrajaya .
rmai kte gmbr ni smart , bgi aku entah la .
lepas gi kenduri , aku ngn abg , akak ipar , akak n adik aku gi alamanda ngok cite sumpahan kum-kum .
pastu aku gi beli bju la . best jugk la .

#selamat tinggal