Rindu Zaman Kanak-Kanak

Sekolah Kebangsaan Kalumpang
6 Usaha (2010)

rindu gile kat dak2 kelas ni , ade yg aku x rindu lgsung .
phm2 je la
kelas ni still bising walaupon "blue people" ramai dlm kelas ni .
biase la ketue sporting , penolong geng ngn owg bnyk ckp
mne x bising kelas ni , hidop memng lepak2 tpi keputusan UPSR sume gempak2
x cye gile dak yg bnyk men dlm kelas bleh dpt keputusan yg "okey gitu"
kdng aku rindu jugk guru kelas aku ni "mek ! mek !" dialek kelate die kuar dale kelas
cikgu ni okey la , x la grng sngt .
memng x bleh lupe la time kat skola rendah .
tpi kite sume da besar en , nk wat cmne .


#cau dulu

Baju Cochrane !!

Baju Cochrane yg da siap di Autograf

korang sume usha bju ni betol2 , mcm perbezaan yg ko akan nmpak 
sume yg tertulis kat bju ni not 100% true .
ade yg telah ditapis , mcm no phone diorng pown da bnyk x betol aku bce
mungkin ade yg betol , try your luck la kawan .
kl dpt number org asli aku x tau .
k la tu je aku nk bgi tau korg .

#adios

Sekolah Baru

SM3KB

Smart dowh nme skola ni , skola ni memng superb . tpi aku still dok asrama lgy , peh bosan siot .
2tahon la aku kat asrama , aku dpt msok kelas ke-3 .
pelik betol la , mattop (syazrul) dak MBS dulu dpt msok kelas ke-2 ,
irna dak assunta dpt msok kelas pertama .
benggang je ngn cikgu yg bgi aku kelas hari tu , eeeiii
nk carot je kat muka die .
tpi xpe , da ketentuan Allah .

Guys doa2 la semoge tahon depan naek kelas , Kelas Siber teros pown bleh la .
#tata