Freedom

FREEDOM

Sam , Are-qi n aku gi jln2  Tanjung Malim . Kitorng gi karoke .
Are-qi jumpe awek die , alahai sweet2 bagai , amik gambar pakai kamre aku la . ish3

Freedom ni nme band kami ( angan2 je kowt ) , hrp2 jdi kenyataan la .
nme aku yg bgi , perah otak jugk aa fikir nme team ni .
Are-qi da nk pinda Kelantan , Sam skola Kalumpang n aku skola KKB , peh susa la nk jumpe .
xpe  semangat sekumpulan still ade .

#kbye

the extreme end of the year

tengok la kitorng , da nak setahon idop kat ATDI . Sume nye da kenal da .
xkesah la perangai burok mcm mne pown kitorng still kwn smpai akhir tahon .
bnyak gile suke dan duke kitorng lalui besame , bnyak gile la x terkire pown
 tpi itu x penting , yg penting kami still COCHRANEAN '11 .
sume muke gengster je , tpi adoiii , kantoi suda .
hehe .
guys , 2012 kite da x jumpe , bukn x la tpi susa jdi good luck for you all la .

continue

http://somethingthatcrazy.blogspot.com/ ni ialah blog lame aku , korang usha la dulu .


SAKAI x ?? MEREPEK en ??

npe la aku wt blog cmtu , tpi xpe la   da terjdi pown .
blog kali ni aku nk smbung kehidupan aku .

jadi korng bace la .

PEACE !!